Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


~Valódi Szuperemberek!~

 

01s.jpgDöbbenetes képességű szuperemberekkel találkozhatunk, például egy nagy hideget kibíró holland férfival. Szakértők keresik a tudományos magyarázatot ezekre a jelenségekre.Ez a férfi nagyon bírja a hideget! Akar félmeztelenül, és mezítlábon is nagyon jol érzni magát, ott kinn a fagyos időben! :O Rettenetes!


Azt állítja fel tudja melegíteni a testét! 

Ezt be is viszonyította! Mert lefutott 25 km! Ugy hogy egy szál gatya volt rajta és egy sapka... SEMMI MÁS! O.o Semmi baja nem lett..


DÖBBENETES!

 

 

De vajon ezt... Hogy csinálja??? :O

Valódi szuperemberekDaniel Browning Smith, ő a legrugalmasabb ember a világon.


HÚÚHAA! Ezt nézzétek! :OHa nem vettétek észre... Ez az ABC..... :D !


 

 

FANTASZTIKUSZ...... 

 

Itt van egy videó O.O
Raj Mohan Nair-t Indiából aki azt állítja magáról hogy túléli a halálos áramütéseket.

:O!!!

 

02sz.jpg


:O Nem hiszitek el????????
Scott Flansburg a californiai San Diegoból az "Emberi számológép" akinek az osztás, szorzás, kivonás, összeadás, négyzet, és köbgyök számítás műveleteinek eredményei tizedmásodpercek alatt születnek meg elméjében.


:D Nagyon érdekes! :OSajnálom... Magyarul nem találtam...... :'(Juan Ruiz Los Angelesből, aki gyermekkora óta vak és a denevérek technikájához hasonló módon vagyis a visszavert hang alapján tájékozódik.
Dennis Rogerst a világ legerősebb ember, puszta kezével tép szét egy telefonkönyvet vagy akár meghajlít egy kalapácsot.

01sz.jpg

 

Naagyon erős! :O
Tim Cridland, másnéven "The Torture King" (A kínzások királya) aki nem érez fájdalmat!!

 

03sz.jpg

 

04sz.jpg


HIHETETLEN.... O.O
Patrick Musimu, a lélegzetét nyolc percnél is tovább vissza tudja tartania víz alatt! 

http://www.history.com/shows/stan-lees-superhumans/videos/deep-sea-diver#deep-sea-diverSalim Haini akármit megeszik: legyen szó gyertyáról, műanyagról, neoncsőról, vagy akár fűrészporról.

 

05sz.jpg

 

 

 Ezt nézzétek meg o.o Döbbenetes :DD !

 

 

 

 

 

01s.jpg

02s.jpg

 

Ha valaki azt mondaná, hogy most egy hétéves kisfiú fog megoperálni, vajon milyen messzire futnál ijedtedben? Pedig nem is lenne rá ok aggodalomra! Hiszen ez az 1993-as születésü csodagyerek bizony ennyi idösen végezte elsö mütétjét, méghozzá sikeresen. Egy szegény család hallott a bámulatos képességü fiúról, és mivel nem volt pénzük a mütétre, úgy döntötted megbíznak a kis Akritba. Jól is tették!


Az indiai tehetségnek (akinek 146-os az IQ-ja, 10 hónaposan már beszélt, és már ötévesen Shakespeare müveit lapozgatta) jelenleg az egyetemi tanulmányait folytatja, s feltett szándéka megtalálni a gyógymódot a legsúlyosabb betegségekre. Szurkoljunk neki! :)

 

 

 

03s.jpg

 

 

 

 

 

Elég, ha azzal kezdem, hogy a dél-koreai fizikus IQ-ja 210! Gyermekkorában, az 1970-es években ezzel az értékkel be is került a Guinness Rekordok Könyvébe. 

 

 

 

Hat hónaposan már beszélt, háromévesen: japánul, koreaiul, németül, angolul és még számos nyelvben írt-olvasott, a szókincse négyévesen 2000 szó körül mozgott.  Ekkor koreai és kínai nyelven írt verseket, esszéket, bonyolult differenciálszámításokat végzett élö tévéadásban, a megoldást több nyelven is elmagyarázta. Háromévesen kezdett egyetemi kurzusokra járni, hétévesen a NASA-nak dolgozott, 14 évesen PhD-zett fizikából. NEM VICC! :D

Bár már tiniként rengeteg ''zsíros állás''-ajánlatot kapott, Ung-Yong jelenleg is egyetemista tanárként dolgozik, hogy a zsenialitása egy kis szeletét átadhassa tanítványainak. :)

 

 

 

04s.jpg

 

A hawaii születésü csodatit 12 évesen fedezte fel, hogy különleges képességgel rendelkezik. Nagy kapcsolatot füzi a zongorához. Bár csak a nagyszüleinél tudott gyakorolni, a kiskamasz megszerette a hangszerek királynöjét, s rövid idön belül megtanult tökéletesen játszani rajta. Tudom ez nem is lenne annyira megdöbbentö, de ha elárulom hogy Kuha'o születésekora óta vak, máris máshogy viszonyulsz! Ugye? :) 

A most 15 éves tehetség jelenleg arról ismert, hogy bármilyen zeneszámot képes feldolgozni egy-két meghallgatást követöen! 

 

 

 

 

05s.jpg

Sokan örülnek, ha a gyermekük ovis korában rajzol néhány felismerhetö ábrát, ám Akiane ötévesen portrékat festett, nyolcévese  pedig már olyan festményeket alkotott, amilyenekkel harmincasok kápráztatják el látogatóikat! Festményei az idö elörehaladtával egyre gyakrabban spirituális látomásokat jelenített meg, a realizmus és az álomszerü viziókat ötvözö stílusa renteget szakmabelit elbüvölt.

 

Akiane eredeti alkotásai millió dollákért kelnek el. A festés mellett verseket is ír, zongorázik és négy nyelven beszél.

 

8 évesen festett képei:

 

01ak.jpg

02ak.jpg

 

Ezt 9 évesen festette:

03ak.jpg

 

Kiváncsi vagy Akiane festményeire!? :)

Itt csodálhatod öket --------> http://www.artakiane.com/