Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


~Szépségek és szörnyetegek!~

 

Szépségek és szörnyetegek..


Tényleg együtt járnak? – kérdeztük megrökönyödve, amikor először hírt kaptunk a legfurcsább sztárpárokról, hiszen a legszebb celeb hölgyek igen furcsa férjeket választottak maguknak. 

 

 

JENNIFER LOPEZ ÉS MARC ANTHONY

 

sztarp.jpg

Az elmúlt évtized során levadászta magának a hollywoodi szépfiút Ben Affleck-et és második férjét, Cris Judd-ot sem mondhatjuk igazán csúnyának, így nem is csoda, hogy meglepetésként ért mindenkit, mikor Jennifer bejelentette, hogy az énekes Marc Anthony-val jár. A latin machonak legjobb indulattal sem nevezhető férfi azonban - úgy tűnik - mindent megad feleségének, amit az eddigi sármőrök nem tudtak, ugyanis egy ikerpár boldog szülei lettek 2010-ben. Sajnos nem rég elváltak. 

 

 

 

CHRISTINA HENDRICKS ÉS GEOFFREY AREND

 

sztarp.jpg

 

Sokakat meglepett, amikor a Reklámőrültek sztárja kimondta az igent a nála három évvel fiatalabb színésznek. Azért valljuk be, a dögös (és nem mellesleg bögyös) vörös mellé valaki olyat képzelnénk el, aki szintén toplistás helyezést ér el a világ legszexisebbjei közt. És hogy mivel vettel le a lábáról Christina Hendricks-et? A színésznő szerint férjének remek humora van és nagyon cuki. Bizony, a cukisággal is meg lehet szerezni egy ilyen nőt!

 

 

 

BEYONCÉ ÉS JAY-Z


sztarp.jpg

Sokáig titkolta kapcsolatát a hip-hop mogul és az RnB énekesnő. Valószínűleg, ez nem Jay-Z ábrázata miatt volt, sokkal inkább azért, mert féltették románcukat a paparazziktól, de azért meg kell jegyezni, hogy láttunk már jóképűbb rappert is. Beyoncé mégis mellette horgonyzott le és úgy tűnik, hogy hamarosan még gyermekeket is szeretne tőle. Csak reméljük, hogy az apróságok inkább az anyukájukra fognak hasonlítani…

 

 

 

ADRIANA LIMA ÉS MARKO JARIC


sztarp.jpg

A furcsa tekintetű kosaras - hisszük vagy sem - a világ egyik legszebb modelljét zsákolta két évvel ezelőtt, mikor a brazil modell, elmondása szerint, még teljesen érintetlenül ment hozzá. A Victoria's Secret angyaláról valahogy nehézkesen tudjuk elhinni, hogy 27 éves szűz ként ment férjhez, de igazából arra sem gondoltunk soha, hogy egy szerb kosaras mellett találja majd meg a boldogságot.

 

 

 

SOPHIE DAHL ÉS JAMIE CULLUM


sztarp.jpg

A zseniális énekes és az egykori plus-size modell látványa mindig derültségre adhat okot, hiszen amikor Sophie magassarkút vesz, Jamie inkább tűnik a kisöccsének, mint a férjének. Ettől függetlenül a művész házaspárt egyáltalán nem zavarja a szintkülönbség, nagy egyetértésben nevelik lányukat, Lyra-t és a jazz énekes, ha kell, kis sámlira is áll, hogy megcsókolja szerelmét.

 

 

 

MELANIA TRUMP ÉS DONALD TRUMP


sztarp.jpg

Úgy tűnik, az amerikai milliárdos Donald Trump lehet bármilyen öreg, mégis sikerül fiatalabb és fiatalabb feleségekre szert tennie. Ivanka Trump és Marla Maples is igazi szépségek voltak fénykorukban, jelenlegi felesége, Melania pedig 41 évesen is figyelemre méltó celebfeleség, aki már gyermeket is szült 64 éves szerelmének. Vajon Donald újabb feleséget keres vagy most már végleg kitart a volt szlovén modell mellett?

 

 

 

SALMA HAYEK ÉS FRANCOIS-HENRI PINAULT


sztarp.jpg

Azt mondják, a francia férfiaknak van egy bizonyos utánozhatatlan sármja, a 49 éves milliárdosra nézve ebben nem vagyunk teljesen biztosak, bár biztosan tud valamit Francois-Henri Pinault, ha sikerült a spanyol színésznő, Salma Hayek kegyeibe férkőzni. Ráadásul, Salma kétszer is kimondta a boldogító igent a Pinault mellett. Ez már nem lehet véletlen!

 

 

 

CATHERINE ZETA-JONES ÉS MICHAEL DOUGLAS


sztarp.jpg

Mikor kiderült, hogy a walesi színésznő a Hollywood egyik rangidősével, Michael Douglas-szel jár, mindenki azt mondta, hogy a pénzére és a hírnevére hajt csupán. Azonban egyre inkább úgy tűnik, hogy őszintén gondolta Catherine, hogy jóban-rosszban, szegénységben na meg betegségben a 25 évvel idősebb színész mellett marad, hiszen már 11 éve házasok és rákkal szembeni küzdelemben is ott áll idős férje mellett.