Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


*Zayn Malik*

0za.png

01za.png

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zayn frufruja 6 cm.

 cutezayn.jpg

 

 

Szemüvegben! ^^

Zayn szemüvegben. Nagyon ritkán hordja csak, de szerintem jól áll neki :]

 

 

Cigi :/

Mindenkinek van valami rossz szokása, Zaynnek a cigi. Az X Factor egyik próbája alatt kapták le, amint kiosont egy szál cigire. Vajon a túl sok stressz miatt gyújtott rá?

 

xdddddd.jpg

 

 

Justin Bieberről beszél


Van egy csomó helyesnek látszó fiú a pop világban, így csak természetes, hogy észreveszik egymást, gondolva Zayn Malikra, aki Justin Bieberről beszélt. A We Love Pop magazin megkérdezte a fiúkat, hogy szerintük ki a legdögösebb, és Zayn Biebset választotta. ,,Azt gondolom, hogy Justin Bieber aranyosan néz ki, de jó lenne, ha egy kicsi dúrvább lenne, és kicsit többet beszélne rólam." - mondta.

 

 

 

A tökéletes randi! *.*


Egy randi Zayn Malikkal, valószínűleg mindenkinek egy álom, de tényleges valóság eléggé komoly szívdobbanásokat okoz. Szerencsére Zayn mindent megtervez előre, és nem hagy mindent az utolsó pillanatra. A One Direction szexi tagja elmondta: ,,Én elég régimódi vagyok, úgyhogy valószínűleg elvinném egy étterembe, m
ajd talán moziba, ahol megnéznénk egy szép filmet. Biztosan vennék neki virágot is." Ez nagyon szép Zayn. Na kinek az álma egy randi Zaynnel?(nekem!:$)

 

 

 

Sokatmondó tweet!


Tehát jóképű, szép a hangja, ő a One Direction egyik tagja, Zayn Malik. A bölcsességében, és éleslátóságában is jeleskedik. Zaynben egyy költő, egy filozófus rejtőzik. Rengeteg forrás elmondta, hogy Zayn a korához képest nagyon éretten gondolkozik, és ha nem vagyunk biztosak életünk értelmében, olvassuk el a következő idézetet, amelyet Zayn tett közzé: ,,Élj magad miatt, és aki szeretsz... ez soha nem veszélyezteti a hitedet, és azt, ami önmagad vagy." - Na mit gondoltok?

 

 

 

Barátnöje :) <3

Tumblr_mjphj9ykbm1rbbis5o1_r2_500_large

Jelenleg Perrie Edwardssal jár, aki szintén énekes.. Bevallom az elején utáltamm.. De mostanra már nagyon szeretem! Úgyanúgy bandáját, a Little Mixet! Nem rég eljegyezte kedvesét. Az esküvöröl még keveset tudni. De állitólag még idén ki akarják mondani a boldogító igent! :) *nem sírok*

Tumblr_mjplkotq9n1rxy3j1o1_500_large

 

 

 

KÉPEK *.*

Tumblr_mjon2ewgcc1rox15ho1_500_large