Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


*Liam Payne*

0lee.jpg 

 

01lee.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

~Liam elmondta, hogy rettenetesen flörtölt, és félénk. :33

 

 

Liam gitárja
Liam gitározik; méghozzá egy egész jó western gitáron (fémhúros). Ha jól látom a márkája Fender. Nagyon jól szólnak. :]

 

liamm.jpg

 

 

 

Liam 14 évesen az X Factorban
Liam bekerült a legjobb hat közé, férfi kategóriában 2008-ban. Akkor Simon azt mondta neki, hogy majd jöjjön vissza két év múlva. Milyen jól döntött akkor Simon, hogy hazaküldte... most nem lenne One Direction :]

 

 

 

Volt barátnője:

Tumblr_ma4e7i0omb1rvqtaqo1_500_large


 DANIELLE PEAZER

Az X-Faxtor tehetség kutató műsorban ismerkedtek össze, ugyanis Danielle volt az egyik háttértáncos. Eleinte azt mondták, hogy csak barátok, de később kiderült, több van köztük barátságnál. Sajnos nem rég ért véget a szerelem :/ És Liam jelenleg Sophia Smith-tel jár.

 

 

Vesebetegség!

0li.jpg


Liam Paynenek csak egy veséje van, mert ő eleve így született, de azt nem tudtuk, hogy gyakorlatilag halottként született. ,,Már csak egy vesém van, mert amikor megszülettem, én gyakorlatilag halott voltam." - mondta Liam a Dare to Dream-nek. ,,Furcsa, tudom. Az orvosokon semmi reakció nem látott, úgy tűnt, mintha minden rendben volna, de alapvető problémák voltak. Én három héttel korábban születtem, és ez korainak számít. A kórházban elvégeztek pár tesztet, de nem tudták kideríteni, hogy mi a baj. Aztán felfedezték, hogy az egyik vesém nem működik megfelelően, és sebhelyes. 32 injekciót kaptam a karomba reggel és este, hogy jobb legyen. Még mindig baj van a vesémmel, így óvatosnak kell lennem, hogy ne igyak túl sok vizet, hanem annyit, hogy az egészséges legyen."  Liam elég egészséges életmódban tartotta magát, csatlakozott a sportcsapathoz, és önkéntes futócsapathoz. ,,Én kipróbáltam a cross-country futó csapatot, versenyszerűen is." - mondta Liam. ,,A képzés alatt mindennap felkeltem 6 órakkor, hogy futni menjek. 12 évesen az iskola 18 év alatti csapatában voltam."

 

 

Romantikus típus

0lee.jpg

Liam Payne elmondta, hogy ő valójában nagyon romantikus típus, és elárulta, hogy próbált elkápráztatni egy lányt a múltban. ,,Valentin-napon az akkori barátnőm ragaszkodott ahhoz, hogy azt csináljuk, amit ő akar. Azt gondoltam, ez egy kicsit szemétség, így vettem neki egy bonbont, egy macit, 12 szál vörös rózsát, és egy Justin Bieber CD-t. Ha születésnapja volt, nem érdekelt mennyibe került, ha ez boldoggá teszi." Most biztos sok rajongó a padlóra került ezután a kijelentés után. Aranyosnak találjátok Liam-et?

 

 

 

KÉPEK :)