Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


*Harry Styles*

 0hazz.png

  

 

01hazz.png

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az X-Faktor előtt Harry gyógytornász vagy ügyvéd akart lenni.

 

 

Harry kedvenc 

zenekara a Coldplay.

 

 

 

Szemüvegben
Ez a kép szerintem nagyon aranyos :] Jól áll neki ez a szemüveg, még akkor is, ha nem az övé, hanem Zayné.

 /Forrás a képen :)/

 

 

 

Mackós sapiban
Jajj, hát ez iszonyat aranyos ^^ Mint egy kiscsoportos :D Nagyon trendi és merész... nem mindenki lépne ki így az utcára.


 

 

 

 

Álmai barátnője

 

 

pow 

Ha arra vagy kíváncsi, hogyan néz ki Harry Styles "álomcsaja", akkor figyeljetek - mert ő adott nekünk néhány útmutatót, miszerint miket szeret egy lányban. ,,A jó humorérzék fontos, és az is, hogy valaki hűséges, és aranyos legyen. Szeretem a csinos lányokat." A göndör hajú énekes elmodnta a Now magazinnak: ,,Nincs meghatározva, hogy milyen hajszíne legyen, de szeretem az 

aranyos lányokat." A következő dolog, amelyet Harry elárult: ,,Ha van barátnőm, szeretem, ha olyasvalaki, akivel lehet viccelődni." - mondta.

 

 

 

 

Randija egy rajongóval!

 

0ha.png

 Ha gyakran álmodozol arról, hogy milyen lenne az élet akkor, ha a One Direction tagjával, Harry Styles-szal randizhatnál, akkor ez valóra válhat. Harry elárulta, hogy már randizott rajongóval. A srác elismerte a We Love Pop magazinnak, hogy már randizott rajongóval. ,,Talán kettővel..." - vágta á Harry. ,,Talán... (gyanús pillantás). Adtam neki egy aláírást. A haverom házában maradtam egy pár napra, és a helyi pubba mentem, ami a sarkon volt, ott találkoztam vele, a bár mögött. Az aláírás után azt mondta, hogy látott engem a pubba, és megadta a számát. Nekem nem is kellett több!" Igen, ezután elképzeljük, hogy nagy beszélgetés folytatódhatott....Odahaza.

 

 

 

 

KÉPEK: