Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


~GYEREKSZÍNÉSZBŐL.. SZUPERSZTÁROK *.*~

 


Míg mások beszélni tanultak, vagy kint játszottak a hintával, ők már elindították karrierjüket - ők a sztárok, akik gyerekként kezdték, de ma is a topon vannak!


Gyerekszínészből szupersztárok - Selena Gomez Barney, a lila dínó kis barátja volt, majd 11 évesen kémkölyök lett - most pedig egy szép zenei karrier közepette visszatért a filmezéshez.

Selena Gomez Barney, a lila dínó kis barátja volt, majd 11 évesen kémkölyök lett - most pedig egy szép zenei karrier közepette visszatért a filmezéshez.

 

 

Gyerekszínészből szupersztárok - Taylor Lautner, a 11 évesen már feketeöves karatés 9 évesen játszott először, méghozzá a Nindzsa árnyéka című filmben. Azóta kicsit befutott, de még mindig ugyanolyan helyes.

Taylor Lautner, a 11 évesen már feketeöves karatés 9 évesen játszott először, méghozzá a Nindzsa árnyéka című filmben. Azóta kicsit befutott, de még mindig ugyanolyan helyes.Gyerekszínészből szupersztárok - Miley óriási karriert futott be - 14 évesen már ő volt Hannah Montana, most pedig ő az egyik legnagyobb tinisztár, és még alig múlt el 19!

Miley óriási karriert futott be - 14 évesen már ő volt Hannah Montana, most pedig ő az egyik legnagyobb tinisztár, és még alig múlt el 19!Gyerekszínészből szupersztárok - Daniel Radcliffe 10 évesen kezdett színpadon szerepelni, majd hirtelen ő lett Harry Potter és ezzel örökre megváltozott az élete. De vajon tudja tartani a népszerűséget, és le tudja magáról rázni, hogy mindenhol Harryt lássuk benne? Kiderül.

Daniel Radcliffe 10 évesen kezdett színpadon szerepelni, majd hirtelen ő lett Harry Potter és ezzel örökre megváltozott az élete. De vajon tudja tartani a népszerűséget, és le tudja magáról rázni, hogy mindenhol Harryt lássuk benne? Kiderül.Gyerekszínészből szupersztárok - Demi Lovato hatévesen kezdett színészkedni ugyanott, ahol Selena - Demi azóta túl van egypár botrányon, zűrös és sikeres időszakokon, de most úgy néz ki, sikerült visszatérnie oda, ahová tartozik: a tinisztárok élvonalába.

Demi Lovato hatévesen kezdett színészkedni ugyanott, ahol Selena - Demi azóta túl van egypár botrányon, zűrös és sikeres időszakokon, de most úgy néz ki, sikerült visszatérnie oda, ahová tartozik: a tinisztárok élvonalába.Gyerekszínészből szupersztárok - Hol van már az a 12 éves Justin Bieber, aki énekversenyekre járt, majd feltöltötte a videóit az internetre? Nem messze, mert ez úgy öt éve volt... Hát igen, ennyit fordulhat valakivel a világ, ha tényleg hisz önmagában.

Hol van már az a 12 éves Justin Bieber, aki énekversenyekre járt, majd feltöltötte a videóit az internetre? Nem messze, mert ez úgy öt éve volt... Hát igen, ennyit fordulhat valakivel a világ, ha tényleg hisz önmagában.Gyerekszínészből szupersztárok - Rupert Grint haja egyre vörösebb, és amióta 13 évesen kiválasztották Ron szerepére, gyorsan felnőtt. Most, hogy túl van a 24. születésnapján és 12 filmen, kérdés, hogy hogyan tovább?

Rupert Grint haja egyre vörösebb, és amióta 13 évesen kiválasztották Ron szerepére, gyorsan felnőtt. Most, hogy túl van a 24. születésnapján és 12 filmen, kérdés, hogy hogyan tovább?Gyerekszínészből szupersztárok - Dakota Fanning már ötévesen reklámban szerepelt, hétéves kora óta pedig aktívan filmezik. A nemsokára 18 éves színésztehetséget mindenki dicséri, mi sem tudunk mást tenni - ha nem rontja el, mindenkinél többre viheti.

Dakota Fanning már ötévesen reklámban szerepelt, hétéves kora óta pedig aktívan filmezik. A nemsokára 18 éves színésztehetséget mindenki dicséri, mi sem tudunk mást tenni - ha nem rontja el, mindenkinél többre viheti.Gyerekszínészből szupersztárok - Emma Watson a 9 éves kis Hermione szerepétől a dögös divatdíváig jutott, mindenki lélegzetvisszafojtva figyeli, mibe fog bele következőnek. Karrierből csillagos ötös!

Emma Watson a 9 éves kis Hermione szerepétől a dögös divatdíváig jutott, mindenki lélegzetvisszafojtva figyeli, mibe fog bele következőnek. Karrierből csillagos ötös!Gyerekszínészből szupersztárok - Az Olsen-ikrek, Ashley és Mary-Kate egyéves (!) korukban kapták első sorozatszerepüket, azóta érett nővé váltak és kalandos éveken vannak túl - de még mindig ugyanolyan tündériek, mint babakorukban.

Az Olsen-ikrek, Ashley és Mary-Kate egyéves (!) korukban kapták első sorozatszerepüket, azóta érett nővé váltak és kalandos éveken vannak túl - de még mindig ugyanolyan tündériek, mint babakorukban.

 

 

forrás http://www.vivatv.hu