Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


~Grammy-gála: vörös szőnyeg bakik és elképesztő költemények~

 

A Grammy-díjátadó sok sztárnak az

ünneplésről szól, hiszen karrierjük csúcsát

jelentheti a kis aranyszobor. Azonban mi most

azt is szemügyre vesszük, hogy miben jelentek

meg a nívós gálán.


 

grammys.jpg


Vasárnap hajnalban, itteni idő szerint hajnali kettőkör rendezték meg a számszerint 54. Grammy-díjátadót. Mi most nem szobrocskákat szeretnénk a zenéért osztogatni, hanem a vörös szőnyeges ruhacsodákat szeretnénk bírálni vagy éppen megdicsérni. Voltak idén is, akiknek a stylistja melléfogott, de azért akadtak olyan csillagok is szép számmal, akikre öröm volt ránézni.

 

 


Legszebb ruhák a gálán

 

katyygr.jpg

 

A képzeletbeli első helyet sokak szerint az újabban kék hajjal hódító Katy Perry kapta meg. A hölgynek vagy nagyon jó a stílusérzéke, vagy nagyon szuper kis csapattal dolgozik együtt, hiszen megjelenése szinte mindig makulátlan. A Firework énekesnőjének, bár két jelölése volt az esten, az összeset Adele vitte el előle. Azonban reméljük, Katy nem csügged, hiszen a ruhák harcát fölényesen verte ebben a jégkirálynő ihletésű kék szerelésben, megannyi kristállyal tarkítva. 

adelegr.jpg

 

 

A második helyet biztosan megérdemli az est királynője, Adele, aki elképesztően festett a fekete estélyiében. Az énekesnő karrierje csúcsán áll, ha a díjak száma nem bizonyítaná, akkor kiállása és kisugárzása biztosan. Adele-nek nemcsak a ruhája volt sziporkázó, de a sminkjére is érdemes pillantást vetni: makulátlan. 

 

 

 

rihannagr.jpg

 

 

 

 

 

 

A We Found Love énekesnője, Rihanna, kicsit merészebb volt a mélyen dekoltált fekete ruhájában, azonban az látvány magáért beszélt: Rihanna gyönyörű és szexi, nincs miért szégyenkeznie. Azért örülünk, hogy a jó ízlés határain belül maradt. 

kellygr.jpg

 

 

 

Kelly Rowland nagyon bájos volt a bézsszínű, testhez simuló ruhájában. Leginkább egy kis tündérkére emlékeztet minket ezzel a kékes virágmintás megtoldással a mellkasánál. Talán jobban mutatott volna, ha a haját feltűzik kontyba – a költemény hangulata ezt kívánta volna meg. 

taylorgr.jpg

 

 

 

Taylor Swift roppant csinos volt ebben az arany csodában, amely szépen kiemelte haját és kecses alakját. Kiemelkedő a ruhában a nyakánál megtoldott plusz csipkés rész: így ékszer nélkül is egységes és teljes volt a kép. Ügyes! 

rebbecr.jpg

 

 

 

Bár nem egészen értjük, hogy a Friday énekesnője, Rebecca Black mit keresett a Grammyn, a ruhája megér egy misét. Korához megfelelően fiatalos, aranyos és kicsit pajkos. Külön dicséret ez a vörös cipő hozzá, amivel feloldotta a komoly fekete színét.
 

brunogr.jpg

 

 

 

Bruno Mars közel járt, hogy átcsússzon a legrosszabb kategóriába ezzel a bokavillantásos feltűréssel, azonban mentségére szolgáljon a helyes kis mosolya és ez az egyébként jó szabású öltöny és a vintázs – most nagyon menőnek számító – napszemüveg. Bruno, azért jobban tennéd, ha legközelebb úgy vennéd fel azt a nadrágot, ahogy kell. 

caririgr.jpg

 

 

 

Carrie Underwood ruháját sokan nem tudták hová tenni, azonban szerintük azért annyira nem rossz ez a fehér, mindent elfedő kristályos költemény. Leginkább egy jégcsapra emlékeztet a hölgy. Carrie egy gyönyörű nő, ezért legközelebb mutathatna többet a testéből, hogy a látvány ne legyen ennyire sok.
 

 

 

A legrosszabb ruhák

 

 

fergiegr.jpg

 

Nem tudjuk elképzelni, hogy Fergie mire gondolt, amikor beleegyezett ebbe a szörnyű, narancssárga függönybe egy fekete, roppant csúnya fehérneművel – a nagymamás, hatalmas fülbevalóról nem is beszélve. Az pedig végképp nem világos, hogy ez a táska hogy kapcsolódik a borzalmas választáshoz. Fergie, ez most nem jött be.

 

 

 

robyngr.jpg

 

Robynnak nemcsak a ruhájával, de a kiállásával is sok gond van. Mintha nem lenne kedve ehhez a felhajtáshoz. Na, de ha már elment, akkor mi ez a félig hosszú, félig rövid selyemrongy? A cipőtől pedig sokaknak rossz álma lehet. Legközelebb több mosolyt és jobb ruhát!

 

 

 

nickigr.jpg

 

Nicki Minaj miért gondolta azt, hogy Szűz Máriaként megfelelően nézhet ki a vörösszőnyegen? Szörnyű. Ha vallásos hajlamai vannak a rappernőnek, akkor templomba menjen énekelni, ne a Grammyre.

 

 

 

sashagr.jpg

 

Rejtély, hogy az orosz énekesnő, Sasha Gradiva mit szeretett volna ezzel a robot, bionikus női szereppel. Kár azért a szörnyű műkarért: a habcsókhoz hasonlító ruha elképesztően szép!

 

 

 

boniegr.jpg

 

Sajnos Bonnie McKee egyálatlán nem tűnt vonzónak, sokkal inkább valami egzotikus madárra emlékeztett ezzel a legyezővel és lógó vackokkal. A cipő pedig biztosan fájhatott neki.

 

 

 

zamogr.jpg

 

„Zamora” bár nagyon szeretett volna az este királya és nagy nyertese lenni: ez most sehogy sem jött neki össze.

 

 

 

Forrás: http://starity.hu/magazin/24673-grammy-gala-voros-szonyeg-bakik-es-elkepeszto-koltemenyek/#ixzz1mYDYbWu1